2012 Voorbereiding rondreis Vietnam

      Geen reacties op 2012 Voorbereiding rondreis Vietnam

Eindelijk is het zover.     

Deze rondreis is weer door ons samengesteld, en we gaan heerlijk op pad.
Deze keer hebben we voor Vietnam gekozen, weer lekker in Azië, zo lekker om er te verblijven. En hoe het in Vietnam gaat worden………ook wij zijn erg benieuwd
 
 
De voorbereiding was in ieder geval een hele klus, want dat valt zo maar niet mee daar in het verre Vietnam wat geregeld te krijgen.
Zo ook de vluchten, geen enkele rechtstreekse vlucht, en dan wordt het keuzes maken, al weet je niet precies wat je kiest.
 
 
Dit jaar vliegen we via Warschau met LOT Polish Airlines naar Hanoi.
We hebben dan ook een tussenlanding in Warschau, met een stopovertijd van 10 uur. We gaan hier de stad verkennen, als het niet TE koud is. We hebben gepland de stadsbus te nemen naar het centrum, en daar eens een blik te werpen op het één en ander.
 
 
In het verslag lezen jullie wel wat er van terecht gekomen is. Dan vervolgen we 10u later de route naar Hanoi, en kan ons avontuur echt beginnen!
 
 
Want een avontuur wordt het, dat is zeker. Geen idee van wat we er weer allemaal zullen gaan beleven, maar dat is nou net het leuke en interessante aan een rondreis, kort samengevat één groot avontuur!
 
 
 
De verhalen zullen daarom vanzelf weer losbarsten, geloof het maar!!!
 
 
Veel plezier met het lezen van het reisverslag
                                                    en het bekijken van de foto’s!!!!!