2009 Voorwoord Cambrils

      Geen reacties op 2009 Voorwoord Cambrils

Cambrils 2009 03-08-2011 t/m 16-08-2011 

Dit jaar gaan we met het bussie van Rekro Reizen naar Cambrils in Spanje.
Met de bus, onze favoriet, heerlijk relax op weg, koffer erin en er pas weer uit aan het hotel, en niet te vergeten, geen enkele controle zoals op de luchthaven en uitkleden tot zowat op het bot. Maar lekker vroeg in de middag instappen in Nederland en ’s morgens vroeg uitstappen op de plaats van bestemming. Onderweg kun je er regelmatig eruit, lekker ouwebetten onderweg met deze en gene, en dan ben je er sneller als dat je zou denken.
 
 
Al vele jaren vullen we op deze manier onze zomervakantie. En het is dit jaar weer perfect gelukt. Een relaxte reis, onze voorkeur om boven voorin de bus te zitten is ook ingewilligd, en niet te vergeten de prachtige hotelkamer van Hotel Best Maritim met uitzicht recht op zee, dat is helemaal te gek. We zijn deze vakantie weer een keer in Barcelona geweest, waar we in de bus touristique gestapt zijn en zo de hele stad doorkruist hebben. Is erg leuk om te doen, en je ziet vrijwel alle belangrijke beziens-waardigheden.
 
Ook de Ramblas is de moeite waard, en moet vooral niet overgeslagen worden. In Cambrils en Salou hebben we ons opperbest vermaakt, veel gewandeld, alle markten bezocht, lekker luieren aan het strand, en natuurlijk geweldig mooi weer, dus wat wil je nog meer!!!
 
 
Veel plezier met het lezen van het verslag en het bekijken van de foto’s
 
Groetjes Driek en Kwep