2013 Voorbereiding rondreis India

      Geen reacties op 2013 Voorbereiding rondreis India

Daar gaan we dan, op weg naar India, het land met 1.205.073.612 inwoners (2012)

Iets waar we al een tijdje mee bezig geweest zijn, zullen we wel, zullen we niet, want het is nou eenmaal niet zomaar een land om er een rondreis te gaan maken. En toch is dat nu net wat de interesse wekt om het uiteindelijk toch gaan te bekijken.

We hebben een privéchauffeur geboekt, ene Sushil Pant, die komt ons ophalen met zijn mooie Ambassador auto, zodra we geland zijn op de luchthaven van Delhi, en hij zal ons hopelijk veilig en wel de highlights van Noord India en Rajasthan laten

Zelf hebben we 3 binnenlandse vluchten geboekt, want ook het aparte Varanasi willen we gaan bezoeken, en om zo weinig mogelijk tijd te verliezen en niet in een Indiaase trein te hoeven slapen, hebben we dit zo opgelost.

En dan de Indiaase maaltijden, die hoofdzakelijk vegetarisch zullen zijn, is voor ons een compleet vraagteken hoe en wat dit gaat worden. En of we zonder Delhi Bellie de rondreis kunnen gaan maken. Want dit gaat aan weinig toeristen voorbij, nu maar afwachten hoe het met ons gaat aflopen daar en wat we ervan gaan vinden.

Wat wel zeker is dat het een kleurrijk verblijf gaat worden, allerlei aparte uitdossingen, en natuurlijk al het vreemds wat we er zullen gaan zien. Mooie gelegenheden om de fotocamera er op los te laten. We gaan in ieder geval ons best doen om zoveel mogelijk beelden vast te leggen, en hopelijk een heerlijk reisverhaal, zodat we dit met jullie kunnen delen.

 

In ieder geval alvast veel plezier met het lezen van het reisverslag
                               en het bekijken van de foto’s!!!!!

Groetjes, Driek en Kwep