2013 Voorwoord Albufeira

      Geen reacties op 2013 Voorwoord Albufeira

Albufeira   

 

Dit jaar gaan we naar Portugal. Het wordt onze eerste ervaring daar. De vlucht is met Transavia vanaf Schiphol naar Faro airport.

 

We gaan 12 dagen verblijven in Hotel Rocamar in Albufeira. Een hotel aan zee, niet te groot, lekker buiten eten, het lijkt ons heerlijk.
We hebben er een kamer met zeezicht geboekt, en we hopen dat we die dan ook echt krijgen, is toch net wat lekkerder om effies na te genieten van de dag op een balkon met zeezicht.

Onze nieuwe Canon Eos 700D gaat mee, dus gaan we er lekker op los schieten. Kijken of we wat mooie plaatjes kunnen maken van het één en ander.

 

Dan onze doggies, die hebben we weer bij Jolanda gebracht, en daar zullen ze het weer fijn hebben de aankomede 2 weekjes. Is toch zo fijn dit goede adresje voor onze 2 dametjes te hebben.

Ze kunnen hier lekker ravotten met hun vriendjes Boris en Tibo, ook 2 shih tzu’s, een geweldig leuk koppel, zo met z’n vieren.

 

Al onze ervaringen delen we weer graag met jullie, en we gaan een verslagje bijhouden. De foto’s van onze Portugal belevenissen zijn ook te bekijken.

 

In ieder geval alvast veel plezier met het lezen van het reisverslag
                               en het bekijken van de foto’s!!!!!

 

Groetjes, Driek en Kwep