2015 Vierdaagse Nijmegen

      Reacties uitgeschakeld voor 2015 Vierdaagse Nijmegen

Vierdaagse Nijmegen 2015 

Deze keer een verslagje van een “sort off” vakantie.
Ik ga voor het eerst in mijn 58 jarig bestaan meelopen in de Vierdaagse van Nijmegen.

Dit heb ik te danken aan mijn grote mond, toen onze dochter de twee voorgaande jaren het zo zwaar had bij binnenkomst, en ik tegen d’r zei, Kim toch, is dit echt zo heftig, dat moet ik toch ook en vooral beter kunnen, ha, ha. Maar ja, dat moet je dan eerst bewijzen hè, dus een vrouw zijnde van het woord, in februari 2015 ingeschreven voor een loting, en verhip, ik ben ingeloot. Niet te geloven eigenlijk maar wel waar, en nu moet ik eraan geloven.

Dus begin ik eind april met mijn eerste wandeltocht, nadat ik natuurlijk ECHTE wandelschoenen gekocht heb, aan de 15 km Bloesemloop. En dat gaat harstikke goed. Ik blijf daarna heerlijk wandelen op de zaterdagen, leuke georganiseerde tochten in het land, en ik moet bekennen, ik vind het zelfs helemaal toppie dat wandelen.

April maak ik vol met de 15 kilometer tochten,  in mei de 20 kilometer tochten en in juni regelmatig de 30 kilometer erbij. Ook voor de Bossche Vierdaagse heb ik vrij genomen van mijn werk, kan ik hier eens testen waar ik sta in mijn wandelkunsten. En ook deze 4 x 25 km gaat goed. Ik verrek wel van de spierpijn, dus is er nog best wat werk aan de winkel. En naar mate de Vierdaagse vordert, beginnen mijn benen om te vormen in wandelbenen en ben ik klaar voor DE GROTE tocht.

Ik reis dan ook uiteindelijk 20 juli richting Wijchen, waar ik de komende week ga overnachten bij onze dochter en schoonzoon. Een geweldige oplossing. Wij, Kim en ikke, beginnen samen aan de tocht der tochten, 4 dagen lang 40 kilometer wandelen, in een massa van gezelligheid en gekkigheid langs de route. Maar helaas moet Kim de derde dag stoppen, haar voeten laten haar in de steek en is het TOP dat ze dit verstandige besluit neemt. Wel een domper die je even moet verwerken, maar Kwep is in topvorm en haalt de eindstreep zonder enige schade aan lijf en ledematen. Die heeft het ervaren als één groot gekkenhuis, feest, herrie, eten, drinken, en niet te vergeten, voet voor voet 160 kilometer afleggen. Een wereldse ervaring dus!!!!!

 

Zou zeggen, snuffel effies door de foto’s, een erg leuke herinnering aan deze fantastische week!!!!!

 

                                      Groetjes Kwep!

en Kim natuurlijk

Foto’s van de 4 x 40 kilometer wandeltocht