2016 Voorbereiding weekje Volendam

      Reacties uitgeschakeld voor 2016 Voorbereiding weekje Volendam

We gaan een weekje naar Volendam!!

Zo heb je het druk met mooie en vaak verre reizen plannen, en zo vallen alle plannen in het water. We hebben afgelopen zomer de geplande Bali reis dan ook moeten annuleren. Kwep had het al erg benauwd in Rome, en heeft daarna zeer slecht nieuws meegekregen van de heren doctoren. Een 4 tal zware behandelingen verder hebben we alle goede moed bij elkaar geschraapt en gaan we gewoon even lekker weg. We hebben weer ietwat ons leventje een beetje op de rails en gaan we, ook al is het eind november, een weekje naar Volendam, hoe vinden jullie dit.

Het is begonnen met een leuke aanbieding voor een weekend in een vakantiehuisje op het Marinapark te Volendam, en hier even goed over nagedacht te hebben, gooien we er gewoon wat extra euro’s tegenaan en maken er een week van. We hebben tenslotte ook nog wat te vieren en is een week toch fijner om de omgeving op ons gemak uit te pluizen.

Onze doggies mogen mee, wat eigenlijk een eerste vereiste is als we in ons eigen Nederland op vakantie gaan. Ietwat twijfelend toch maar de boeking bevestigd want het is in ons kikkerlandje altijd een risico wat betreft het weer, maar fingers crossed, en maar kijken wat het gaat worden in het dorp van onze Jan Smit!

En nu is het zover, we gaan op weg naar Volendam. En we hebben besloten er toch maar weer een verslagje van bij te gaan houden. Geen idee of het wat wordt om onze ervaringen in het pittoreske dorp Volendam op papier vast te leggen, maar we gaan ons best doen er een leuke week van te maken. 

 

           

 

Veel plezier met het lezen van het verslagje
       en het bekijken van de foto’s!!!!!     

                     Groetjes,
                   Driek en Kwep (Arikus en Hanny)