2017 Londen (dag 5)

      Reacties uitgeschakeld voor 2017 Londen (dag 5)

Maandag 15 mei

Dag 5

Goedemorgen, wat hebben we geslapen zeg na de fiks aantal wandel kilometers van gister. Het was me het dagje wel hier in het prachtige Londen. Maar vandaag komt er toch echt een eind aan deze fantastische stedentrip Londen. Daarom gaan we lekker nog eens genieten van het heerlijke ontbijt, dit gaan we zo wie zo missen zodra we thuis zijn, dan is het weer gewoon sneetje hagelslag hoor.

Na het ontbijt checken we meteen maar even uit, al gaan we later vanmiddag pas echt weg. Het kan uiteindelijk maar gebeurd zijn, hoeven we ook niet tussendoor terug naar het hotel. Want we gaan nog een heerlijke wandeling maken in de omgeving van ons hotel. En ook hier overal nog steeds de moeite waard, een leuk groen park, winkelstraten met zelfs hier Modehuis P (Primark), McDonalds, de prachtige rode bussen, de Engelse telefooncel, de Engelse taxi’s, enz. enz. En ook ons favoriete Caffé Nero vinden we hier weer op onze route waar we nog een laatste keertje genieten van de heerlijke koffie die ze hier serveren, hmmmmm.

Op ons gemakkie sjokken we terug, wandelen winkeltje in winkeltje uit en zo is het ongemerkt de hoogste tijd om te vertrekken. We halen de koffers op in het hotel en gaan met de metro op pad. Dan nog een ritje met de trein en zo staan we mooi op tijd op de luchthaven Londen City waar we om 16.40u met British Airways naar Rotterdam vertrekken.

Eenmaal thuis kunnen we terug kijken op 5 geweldige dagen in Londen. Ondanks alles toch een flink aantal kilometers gemaakt, super veel moois gezien, genoten van minuut één tot aan de laatste vertrekkende voetstap van Engelse bodem. Weer een fantastische ervaring rijker!!!!!

            Allemaal bedankt voor het lezen van het verslag
                                                   en het bekijken van de foto’s!!!!!

                                 Foto’s Stedentrip Londen