2017 Voorbereiding Rondreis Bali

      3 Reacties op 2017 Voorbereiding Rondreis Bali

Bali 2017

19 november t/m 3 december

Hier zijn we dan, we gaan bijna on route. De boardingpass is geprint, alles is op orde, en morgen brengt Emirates ons naar ons nieuwe avontuur.

Deze keer gaan we op reis naar Bali, daar zijn we nog niet eerder geweest. Gelukkig kunnen we toch maar mooi deze reis, die we vorig jaar moesten annuleren, werkelijkheid laten worden, hoe fijn is dit. Al dachten we dat dit er niet meer in zou zitten, niks is minder waar. Het kost wel wat moeite voor Kweppie om d’r doelen te bereiken, maar niet getreurd, zolang we deze reizen nog willen en kunnen maken, dan klagen we gewoonweg niet hè.

En nu is het dan zover, het gaat nu toch ECHT gebeuren. Zoals vorig jaar ook de bedoeling zou zijn gaan we lekker met zijn viertjes. Ons Kim en haar Bertran gaan gezellig mee. We gaan deze keer jammer genoeg maar 15 dagen, langer laat het medisch schema van Kwep niet toe. Enige aanpassingen zullen nodig zijn, want Kweppie met d’r zwakke longskes,  dikke ogen, dikke pootjes, dozen medicijnen, en dan Bertran met zijn nodige hulpmiddelen zorgen ervoor dat wij hier tegen elkaar zeggen, het wordt een sort of Zonnebloem reisje, en zoals wij nou eenmaal zijn, met nog wat meer humor, de lamme en de blinde gaan op pad, hihi.

We zien het dan ook als een uitdaging, nu nog geen idee hoe en wat we daar gaan doen, maar het wordt vast en zeker weer een lekker reisje, laat dat maar aan ons over. We beginnen in Ubud, vandaar gaan we overvaren naar Nusa Lembongan, en dan weer terug met de boot om de laatste dagen te verblijven in Sanur.

Wij gaan ons best doen er wat van te maken, ook al is het nu in Bali ook nog eens de start van het regenseizoen, maar niks kan ons nu nog tegenhouden. We gaan er morgen vandoor en houden jullie op de hoogte middels onze nije site en kijken we of dit goed gaat werken. Als tegenprestatie verwachten we natuurlijk af en dan een berichtje in ons gastenboekje, dan weten we zo wie zo of het nieuws op aarde geland is en jullie met ons mee genieten.

Groetjes,

          Arikus en Hanny

                      Bertran en Kim

   Leuk voor ons hier een berichtje achter te laten 

3 thoughts on “2017 Voorbereiding Rondreis Bali

  1. Pappa en Zus

    Wat een geweldige ondernemingen ,maar wel mooi en ze zijn het waard .En wat een natuur hier .is echt genieten he voor jullieGeniet ze nog he

Gesloten voor reacties.