2017 Voorbereiding rondreis Thailand

29 januari t/m 14 februari

Jullie zullen wel denken wat nu, maar ook wij zijn blij dat dit toch nog kan en we gaan dan ook lekker weer naar ons favoriete Thailand!!!

Het heeft wel even geduurd voordat we kunnen beslissen wel of niet, maar we hebben groen licht van de heren doctoren. Het gaat redelijk met Kwep tot nu toe En dat groen licht is niet tegen dovenmansoren gezegd, dus meteen aan de slag. Maar ja, waar naar toe hè. Niet te koud, niet te warm, niet te vochtig, geen zware ploeter reis, een puzzel op zich. Maar dat gekke, maffe maar heerlijke Thailand, dat blijft al met al toch ons favoriete verre rondreis land.

Het is er wel bloody hot waar Driekie dol op is, maar het is tevens ook erg goed en makkelijk te bereizen en er zijn plenty mogelijkheden. Je kunt er een massa aan verschillende trips maken, van simpel tot de meest heftige, of gewoon helemaal niets, het weer is er altijd (over)heerlijk in onze Nederlandse koude donkere winter, het eten voortreffelijk dus dan toch maar weer in the plane op weg naar het verre Bangkok. Af en dan moet het verstand gewoon op nul en maar gaan hè. Het ticket is geboekt en zondag gaan we er vandoor.

In ons lijstje van favorieten heb ik al jaren geleden een reis opgeslagen van Greenwoodtravel, de reis tropische droomstranden van Thailand. De tekst alleen al, zeg nou zelf. Dus even bij het Thaise reisbureau op de site snuffelen, en dan kan Kwep er natuurlijk een eigen draai aan geven, het zal us nie. Uiteindelijk nu ook wat weinig tijd gehad om uitgebreid research te doen, maar het is, denken wij, toch maar weer mooi gelukt. Even gezocht naar wat plaatsen waar we nog niet geweest zijn de vorige 3 reizen en heb voor deze reis wat eilanden uitgezocht, lekker relax en op ons gemak aan.

Niks moet deze keer, geen planning van allerlei bezienswaardigheden, nagenoeg geen zware reistijden, en nu maar kijken wat er van terecht gaat komen en of Kwep het allemaal trekt daaro. Als we terug zijn weten we meer, hihi. De route gaat in grote lijnen zoals op de kaart aangegeven, 3 nachten Bangkok, vliegen naar Krabi, vanuit daar meteen door naar Koh Lanta voor 4 nachten, dan met een Thaise boot, pfff, naar Koh Phi Phi, hier blijven we 3 nachten en als kers op de appelmoes nog een boottochhie naar Krabi waar we de laatste 4 nachten onze vakantie gaan afsluiten. Vandaar weer een binnenlandse vlucht naar Bangkok waar een aansluitende vlucht naar Amsterdam gepland staat.


Wij kijken er enorm naar uit en gaan er vanuit dat we weer heel wat te vertellen hebben.

Veel plezier met het lezen van het reisverslag
                                    en het bekijken van de foto’s!!!!!

                                                          Groetjes,
                                                          Driek en Kwep (Arikus en Hanny)

                               

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *