2017 Voorbereiding Londen

      Reacties uitgeschakeld voor 2017 Voorbereiding Londen

 

         11 mei t/m 15 mei

Ja, ja, het is zover. We kunnen op reis en wel naar het mooie Londen. Ik ga samen met onze dochter Kim op pad, een meer dan kostbaar moment vooral door alle kommer en kwel hier in huize de Jong. Heel dankbaar ben ik dan ook dat deze reis nog bijgeschreven kan worden.

Maar voordat we werkelijk op weg kunnen, is er vooraf nog wel een klusje te klaren. De hotels zijn op zijn zachts gezegd poepieduur in Londen, en dan willen we ook nog graag naar Londen vliegen om er zo snel mogelijk te zijn en maximaal onze tijd daar te kunnen benutten. Na lang zoeken toch overstag gegaan, de keuze van het hotel is uiteindelijk Holliday Inn Bloomsbury geworden, we gooien er gewoon wat pondjes tegenaan, en we vliegen vanaf Rotterdam met British Airways naar Londen City Airport. Wat een luxe, toch.

We gaan kijken hoe en waar we alle dagen in gaan vullen, ook spannend of Kwep alles wel kan bijbenen, en waar stuurt Kim me allemaal naar toe. Kim is deze dagen mijn privé gids, die is al eerder in Londen geweest, en is door mij gebombardeerd als expert, hihi.

Kwep doet haar best zoals gewoonlijk een verslag te maken van deze stedentrip, en zullen op de volgende pagina’s alle ins en outs van onze reis te lezen zijn.

Veel plezier met het lezen van het verslag
                           en het bekijken van de foto’s!!!!!

 

 
                                       Groetjes,     
                                                  Kwep en Kim