2018 Torremolinos

      12 Reacties op 2018 Torremolinos

Hallo allemaal.

Hier weer eens een berichtje van El señor Driek en La señora Kwep.

Ja,ja, we zijn er klaar voor hoor. De aankomende 2 weken zijn wij señor en señora. Want deze keer gaan we weer eens in Spanje op vakantie. Niet te ver van huis, wel een gebied waar we niet eerder geweest zijn, als dat er wel een vliegtuig aan te pas moet komen. Torremolinos is de bestemming, uiteindelijk net te ver voor een bus of autorit. Deze keer hebben we tickets geboekt bij Ryanair zodat we voor het eerst in al onze reisjaren morgen vanaf Eindhoven Airport gaan vliegen. We zijn dan ook zéér benieuwd hoe dat dichtbij de thuishaven gaat bevallen!

Onze keuze voor het verblijf is deze keer Apartamentos Bajondillo geworden. Een appartement pal aan de drukke boulevard van Torremolinos. Rondom in de terrasjes, restaurantjes, de zee op struikelafstand, allemaal in het mom van: als het met Kwep effe wat minder gaat hebben we alles in handbereik.

Wel zijn we voornemens een autoke te huren en enkele highlights van Andalusië te gaan bekijken. We gaan het de komende 14 dagen maar gewoon op ons af laten komen wat er hier allemaal op ons pad komt. Eén ding is zeker, Kwep kijkt nu al uit naar d’r geliefde Sangria. Deze keer geen rijst en noedels, maar een heerlijk drankje wat zeker de  moeite waard is. Het is dan ook alweer 9 jaar gelee dat ze van deze meer dan verrukkelijke borrel heeft kunnen genieten, hoogste tijd dus!!!!!

We houden jullie natuurlijk weer op de hoogte, niet dagelijks, maar als de tijd ervoor is en er is wat interessants te melden, zijn jullie de eerste die hiervan op de hoogte worden gesteld.

Saludos para ti y hasta pronto
(Groeten aan jullie en tot snel)

Driek en Kwep

12 thoughts on “2018 Torremolinos

  1. Mery van Heel

    Beste Kweppa Castagnetta , wat een leuke verrassing om jullie aan de Spaanse kust aan te treffen. Met die sangria komt het wel goed, en met de rest ook. Doe de inktvisjes de groeten. Heel veel plezier allebei!

  2. Inge en Hans

    Heerlijk toch even lekker weg samen! Gaat vast helemaal goed komen met jullie! Geniet van de Tapas, sangria en heerlijke dagen daar en kom.maar op met de leuke verhaaltjes! Kus xxx

  3. Cor en Wilna Duran

    Hoi Driek en Kwep, gezellie weer on tour.Samen in het Ryan air toestel, tegen elkaar aan geplakt. Jippie! Maar ga lekker genieten van de vakantie, wij hopen dat je er erg goed doorheen rolt Kwep. Het weer is prima, wij zitten nog steeds in de Ardeche. Ook heerlijk. Liefs en groetjes Cor en Wilna.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.