2007 Egypte – Sharm el Sheik

      Geen reacties op 2007 Egypte – Sharm el Sheik
 
Sharm el Sheik 2007  29-04 t/m 06-05      
      
Dit voorjaar gaan we met z’n zessen op weg naar Sharm el Sheik.            
 
 
Broer Walter en de kids gaan mee, voor hun de eerste Egypte ervaring. Voor ons is het het derde bezoek aan Egypte, dus we weten wat ons te wachten staat. Heerlijk hier the body te laten opwarmen na ons koud wintertje. Want warm…………………..dat is het er zeker, meer als je lief is. Maar wat is er lekkerder dan dag en nacht lekker buiten, zomerplunje aan, das toch werelds.
 
Maar wat wil je ook, een grote zandbak, kokend zonnetje in de lucht, dus de plu moet op de dag bescherming bieden. De kamelen lopen hier ook rond, dat heb je als je in dit land op vakantie gaat.
 
De dag vullen we met zonnen aan het prachtige plateau aan zee, met de zee als één groot aquarium. De all-in formule die is op ieder hoekje te vinden, dus smullen we heel wat af. Een waar genot, al dit lekkers.
 
 
’s Avonds nemen we de taxi naar de verschillende shoppingmalls, want meer is er hier niet te beleven in dit moslimland. De mannen zijn in overvloed buiten op straat te vinden, en de dames, die zullen wel achter het hoofddoekje binnen in de hutjes moeten verblijven. Blijft voor ons een vreemde gewaarwording. Maar we hebben heerlijk ons batterijtje opgeladen, en kunnen er weer lekker tegen!
     
        

                                           Hier zijn de foto’s te bekijken