2007 Voorbereiding eerste keer Thailand

      Geen reacties op 2007 Voorbereiding eerste keer Thailand

Rondreis Thailand 2007

14 december t/m 30 december    

Je gelooft het niet, maar wij gaan voor het eerst een rondreis maken. En dat nog wel naar het verre Thailand. Wat vinden wij dit spannend zeg. Het begint met twee tickets boeken bij Vliegwinkel, bibberend en wel heb ik op de bevestigingsknop gedrukt. En nu dacht ik, o nee hè, nu moeten we echt, het is definitief!!

Een lange weg van internet afstruinen volgt nu, om zoveel als mogelijk juiste informatie te vinden over dit grote en vooral veelzijdige land. Verschillende standaard rondreizen doorgelezen, en zo uitgezocht wat we het meest interessant vonden, al wisten we dit eigenlijk ook niet precies. Een totaal onbekende wereld waar we naar toe gaan.  Wel erg leuk, dit op deze manier voor te bereiden, en de spanning blijft, hi, hi.

Al snel komen we vai via uit bij een reisbureau in Thailand waarvan de eigenaar een Nederlander is. Ook erg makkelijk, want ons Engels is natuurlijk ook niet om over naar huis te schrijven. In samenwerking met deze Peter de Ruijter zijn we tot een leuke opzet van de rondreis gekomen. We gaan in totaal 17 dagen op pad, worden vergezeld van een reisleidster en een vaste chauffeur t/m Chang Mai. Zo moeten we het maar gaan doen en erop vertrouwen dat het goed gaat komen.

Onze keuze is geworden om te vliegen met Eva Air vanaf Amsterdam. Een prettige vlucht, natuurlijk wel een lange vlucht, maar je moet er wat voor over hebben, toch. Dan komen we aan in het grote onbekende Bangkok, en komt er een hele wereld op je af. Lees het reisverslag maar eens wat en hoe we deze rondreis beleven.

Eenmaal thuis kunnen we het iedereen aanbevelen, wij vinden het zo wie zo een verrijking in ons leventje geworden. Erg veel geleerd en zelfs ons Engels helemaal bijgespijkerd.

In het kort samengevat………………………….een fantastisch land om te verblijven !!!

Veel plezier met het lezen van het reisverslag
                                                    en het bekijken van de foto’s!!!!!

                                         Groetjes        
                                                    Driek en Kwep