2018 Voorbereiding Egypte

      8 Reacties op 2018 Voorbereiding Egypte

Siberische kou in Nederland, ho, ho, daar houden wij niet van. Dit is een reden te meer om ons te gaan verplaatsen naar een lekker zonnetje. Jullie zullen denken alweer op vakantie en men zegt vaak overdaad schaad, maar daar houden wij ons nu even niet aan. Het gaat nu nog goed met Kwep en daarom hebben we plots besloten nog effies snel wat warmte op te gaan doen.


Het heeft even wat voeten in de aarde gehad, daarover later meer, maar we hebben amper 20 uur voor vertrek groen licht en kunnen toch de koffer pakken, en deze keer voor…………….. ja, ja, een RONDREIS in Egypte.

 

We gaan starten met 7 nachtjes Luxor, hier slapen we al varend over de Nijl op een cruiseschip met overdag uitstapjes naar de highlights die we op de route tegenkomen, daarna een binnenlandse vlucht naar Caïro om hier 3 nachtjes te verblijven, we gaan hier een cultureel rondje maken, en tot slot gaan we nog eens in het vliegtuig om 4 nachtjes uit te gaan rusten in Sultans Garden Resort in Sharm el Sheik.

 

Het enigste wat nu telt, dat alles rustig blijft, ze niet aan de touwtjes trekken, zodat wij ongestoord het zanderige warme Egypte door kunnen reizen. En dat de vloek van de Farao deze keer niet op bezoek komt, want dat hebben we al eens gehad, en één keer is genoeg, maar………we gaan het zien!

 

Wij houden jullie graag weer op de hoogte, wat natuurlijk afhankelijk is van de digitale verbindingen tussen de grote zandhopen. Dat is af en dan geen zekerheid hebben we ons laten vertellen. Maar zodra het in orde is, komt er nieuws jullie kant op.

  Groetjes Driek en Kwep  

 

 

8 thoughts on “2018 Voorbereiding Egypte

 1. Cor Ans van den akker

  FIJNE VAKANTIE GEWENST LEKKER GENIETEN VAN ELKAAR EN MET DE ZON OP DE ACHTERGROND KOMT HET HELEMAAL GOED
  . GROETJES COR EN ANS .

 2. UJE

  Als er iemand aan de touwtje trekt ben jij dat zelf hè Bommeltje, de regie strak en op geheel eigen wijs compleet in de hand.
  Veul plezier daar en wij ook hier met jouw vertellingen. XX

 3. Yvonne groen

  Heel leuk dat jullie weer gaan en groot gelijk. Ben weer benieuwd naar die leuke verslagen. Geniet ze ! En o ja Ik pas in de kleinste koffer of handtas hihihi. Have a nice trip !

 4. Pappa en Zus

  Veel plezier en Goede Reis en wat Zon meebrengen We wachten op de eerste foto,s

 5. Arjan

  Heel veel plezier en stuur alsteblief een bietje zon deze kant op brrrrr….. groetjes!

Gesloten voor reacties.